Българският футболен съюз информира феновете на националния отбор, желаещи да подкрепят на живо България в предстоящите приятелски мачове срещу Кипър (16 ноември, Ларнака) и срещу Люксембург (20 ноември, Люксембург), че закупуването на билети за секторите, предвидени за запалянковци на „лъвовете“, е възможно единствено след предварителна заявка на имейл ticketing@bfunion.bg или на телефон +359 2 90 55 349. 

По изискване на местните власти при заявка желаещите са длъжни да предоставят трите си имена и номер на документ за самоличност. Билетите ще се предоставят лично срещу документ за самоличност, както следва: 

За двубоя на 16 ноември срещу Кипър – в деня на мача между 16:00 и 19:00 ч. местно време пред централния вход на ст. „АЕК Арена“ в Ларнака
За двубоя на 20 ноември срещу Люксембург – в деня на мача между 12:00 и 14:30 ч. местно време пред централния вход на „Стад дьо Люксембург“ в Люксембург

Крайният срок за подаване на заявки за двубоя с Кипър е 14 ноември, понеделник, до 17 ч. Крайният срок за подаване на заявки за двубоя с Люксембург е 19 ноември, събота, до 17 ч. Уведомяваме феновете, че бройката на билети е ограничена, а на място билети за българския сектор няма да се продават. За двубоя на България с Кипър входът е безплатен, а цената на билета за гостуването срещу Люксембург е 15 евро.