Специално разработеното интерактивно приложение за привържениците на българските национални отбори прави официалния си дебют днес. Апликацията, част от мащабния проект на Българския футболен съюз и популярната швейцарска компания за иновативни технологични решения в сферата на спорта Blocksport, вече е достъпна за устройства с операционни системи Android и iOS.

 

Приложението, носещо името Team Bulgaria, дава възможност на запалянковците както да научават последните новини и статистики за всички национални гарнитури на България, така и да участват в специални фен мисии, да гласуват в различни анкети и да печелят точки, които на свой ред да им донесат ексклузивни физически и дигитални награди и отстъпки.

 

През апликацията всички привърженици ще могат да наблюдават стрийминг на различни мачове и активности в реално време, да купуват билети за мачовете на „лъвовете“, да прогнозират резултати, да комуникират помежду си чрез функцията „фен чат“, а интегрираният в приложението онлайн бутик на националните отбори дава бърз и лесен достъп до всички налични артикули в онлайн магазина bfunion.shop.

Допълнителни екстри за запалянковците са социалната стена, обединяваща всички социални канали на България и позволяваща коментари на потребителите, както и постоянно обновявана фото галерия от двубоите на различните ни състави.

 

Приложението Team Bulgaria е първата стъпка от реализацията на амбициозната цел на БФС и Blocksport да превърнат Българския футболен съюз в първата спортна федерация в света, изградила цялостна дигитална екосистема. В идните дни феновете на националните отбори ще получат и достъп до специално разработени фен токени, които ще предлагат различни нива на дигитално членство със съответните привилегии и награди.

 

Приложението Team Bulgaria може да бъде свалено:

За iOS тук: https://apple.co/3d1zk1i

За Android тук: https://bit.ly/3RDiOUA