Българските футболни запалянковци вече ще могат да се сдобият с огромна гама от артикули, посветени на националните ни отбори, след като БФС официално откри обновения онлайн магазин на „лъвовете“. На адрес store.teambulgaria.bg феновете ще имат достъп до новата екипировка на България, специално изработена за представителните ни тимове от италианския концерн Macron.

Освен мачовите фланелки и тренировъчни облекла, за първи път футболните привърженици ще имат възможност да закупят авторски продукти от новата линия Team Bulgaria, разработена от маркентинговия отдел на централата, в т.ч. фен облекло, артикули и сувенири, висококачествени фенски шалове, разнообразни детски продукти, както и официалната минерална вода на националните ни отбори, произведена от марката „Севтополис“.

В новия фен магазин дебют прави екипът на България за гостувания за периода 2023-2024 г. Подобно на титулярната фланелка, и тук отличителният графичен елемент е релефната материя с мотив, вдъхновен от Голямата базилика в Плиска, един от най-ранните паметници на ранно-средновековната българска архитектура. За пръв път в историята си националите ще играят в цвят бордо, а златните елементи са препратка към 100-годишния юбилей на организирания футбол в България. Материята – Eco Softlock, е от най-високо качество, с Eco Micromesh гръб, който осигурява допълнително проветряване по време на мач. Всички екипи са от еко материя, произведена на 100 процента от рециклицирана пластмаса, което е в тон с посланието за устойчивост и отговорност към околната среда.

Официалният магазин на адрес store.teambulgaria.bg вече е напълно функционален и очаква заявките на футболните запалянковци.