Билетите за предстоящите домакински мачове на мъжкия национален отбор на България – световната квалификация срещу Литва на 5 септември от 19:00 ч. и контролата срещу Грузия на 8 септември от 19:30 ч. на Националния стадион „Васил Левски“ – вече са в продажба. 

Билети за срещата с Литва могат да се закупуват онлайн тук, а за приятелския двубой с Грузия – тук, като новото партньорство на Българския футболен съюз с iPass дава възможност на потребителите сами да принтират билета си или да го изтеглят на електронно устройство. Допълнително феновете на „лъвовете“ имат възможност да се сдобият с билети от всички офиси на EasyPay в страната, както и от касите на стадион „Васил Левски“ от 3 септември. 

Цените на билетите за предстоящите два мача са както следва: Сектор А – 24 лв. Сектор В – 15 лв. Сектори Б и Г – 12 лв. ВИП сектор – 200 лв. 

Българският футболен съюз подчертава, че въпреки 20-процентното облагане на билетите за спортни състезания, БФС запазва установената си ценова политика, като всички билети са с включен в цената ДДС. 

Предвид епидемологичната обстановка в страната, БФС призовава зрителите да спазват указанията за минимална дистанция помежду си, да носят предпазни маски през цялата продължителност на срещите и да спазват конкретните си места на трибуните. При неспазване на протокола на УЕФА или разпоредбите на българските здравни власти, нарушителите ще бъдат отстранявани от стадиона. Задълженията на притежателите на билети са следните: НЕ следва да посещават стадиона и задължително трябва да уведомят местните здравни власти за инструкции в случай, че изпитват симптоми, типични за COVID-19. НЕ следва да посещават стадионa в случай, че са дали положителна проба за COVID-19 в предишните 14 дни или са били в контакт с доказано заразени лица. Следва да потвърдят, че са наясно с рисковете, свързани пандемичната ситуация. Следва да информират местните здравни власти и организаторите на мача при положителен тест за COVID-19 в 14-дневен срок след провеждането на мероприятието. Да спазват всички правила в извънредната обстановка. Всеки зрител ще трябва да има готовност да представи билет и документ за самоличност на входовете на НС „Васил Левски“. Призоваваме привържениците да заемат местата си възможно най-рано с цел предотвратяване на евентуални струпвания. Напомняме, че малолетни зрители могат да присъстват на стадиона единствено с пълнолетен придружител, който е длъжен да попълни изискваната от закона декларация.