Билетите за световната квалификация между България и Северна Ирландия на 12 октомври 2021 г. от 21:45 ч. на Националния стадион “Васил Левски” са в продажба в онлайн платформата iPass и всички офиси на EasyPay в страната. 

Призоваваме привържениците да се възползват от системата iPass, позволяваща сами да принтират билета си или да го изтеглят на електронно устройство. Закупуването на онлайн билет е леснодостъпно тук

Цените на билетите за мача са както следва: 
Сектор А – 24 лв. 
Сектор В – 18 лв. 
Сектори Б и Г – 12 лв. 

БФС и официалният партньор на съюза Vivacom също така продължават инициативата “Семеен сектор”, която дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени – възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (24 лв.) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск. Напомняме, че родителят или настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител. 

Българският футболен съюз подчертава, че въпреки 20-процентното облагане на билетите за спортни състезания, БФС запазва установената си ценова политика, като всички билети са с включен в цената ДДС. 

Предвид епидемологичната обстановка в страната, БФС призовава зрителите да спазват указанията за минимална дистанция помежду си, да носят предпазни маски през цялата продължителност на срещите и да спазват конкретните си места на трибуните. При неспазване на протокола на УЕФА или разпоредбите на българските здравни власти, нарушителите ще бъдат отстранявани от стадиона. Задълженията на притежателите на билети са следните: НЕ следва да посещават стадиона и задължително трябва да уведомят местните здравни власти за инструкции в случай, че изпитват симптоми, типични за COVID-19. НЕ следва да посещават стадионa в случай, че са дали положителна проба за COVID-19 в предишните 14 дни или са били в контакт с доказано заразени лица. Следва да потвърдят, че са наясно с рисковете, свързани пандемичната ситуация. Следва да информират местните здравни власти и организаторите на мача при положителен тест за COVID-19 в 14-дневен срок след провеждането на мероприятието. Да спазват всички правила в извънредната обстановка. Всеки зрител ще трябва да има готовност да представи билет и документ за самоличност на входовете на НС „Васил Левски“. Призоваваме привържениците да заемат местата си възможно най-рано с цел предотвратяване на евентуални струпвания. 

Билетите за двубоя ще бъдат пуснати във физическа продажба на касите на стадион “Васил Левски” в петък, 8 октомври, като работното време е от 10:00 до 19:00 ч.