Вратарят на Славия Георги Петков смята, че капитанът на националния отбор Ивелин Попов няма да се върне за плейофите, даващи шанс за участие на Евро 2020. “Доколкото познавам Ивелин, а аз го познавам от 15 години, според мен няма да промени решението си. Това е моето мнение, познавам го добре, мъжко момче е, няма да си промени решението”, заяви стражът на “белите” в предаването “От дузпа в тъч” на Sportal TV.

Запитан кой трябва да бъде капитан при отсъствието на Попето, Петков заяви: “Антон Недялков, Божиков, Страхил Попов имат достатъчно опит. И Бодуров е вариант, ако започне да играе и си върне формата. Не може младите да са капитани. Лентата трябва да се извоюва на терена. Колективът трябва да избере капитана”.

“Унгария е преодолим отбор. Футболистите трябва да мислят за този мач и как да бъде спечелен. Важно е всички да сме едно и да подкрепим националния отбор. Трябва да благодарим на господин Хубчев и неговия щаб. Без тях нямаше да имаме този шанс”, сподели още Петков, който потвърди, че е готов да помогне на България, ако бъде потърсен.